Sola har snudd og det merkes også på sindige nordmenn, for nå ser vi frem mot lysere tider og atter en ny festival.

Det er gledelig å registrere at veldig mange vil tilbake til oss også i 2010.

Fra gamle travere til andre med sitt første besøk hos oss i 2009 kommer de tilbake, men i år kommer vi med flere venner. De vil også oppleve festivalens unike miljø og stemningen i og ved de gamle husene, og de vil gjerne bo ved siden av oss.

Har Dere plass ?

Vi i festivalen forsøker å gjøre vårt beste for at gamle og nye kunder skal bli tilfreds, men så er det slik at den som bestiller først får de ledige plassene. Det er ikke alle som blir like positive over at akkurat sin plass ikke er er ledig når de skal bestille.

Av den grunn ber vi de som ønsker sin plass fra i fjor eller andre år tilbake om å reservere. Det er mange som allerede har bestilt og pågangen er på samme nivå som i 2009. Alle som var hos oss vet jo at det ble nesten helt fullt. Det er da slik at man kan sikre seg sin plass og heller etterbestille for andre personer etterhvert som de har bestemt seg.

I mine 26 år som arrangør har jeg aldri opplevd en slik respons fra artistverden. Det høres jo ut som et luksusproblem for de fleste, men så var det å velge hvem som får et positivt svar da ! For de fleste vil årets artistliste inneholde mange nye og spennende navn.

Etter en veldig hektisk periode med signering av kontrakter etc. er programmet og vår unike festival CD snart ferdig for trykking. Har vi din postadresse kommer det et eksemplar også til Deg om ikke alt for lenge.

Inntil den komplette listen offentliggjøres kan Du titte innom siden hver fredag og få presentert en artist.

Garanti for ekte countrymusikk er en selvfølge.